Night

fyrasvarta.se Labrador retriever

Thirsgaards Saturday Night SE44142/2011

 

Hd grad A

Ad grad 0

Herediärt fri från prcd-PRA

B-prov 2 x 1ökl

A-prov -

 

Night är vår första danska hund som vi köpt av Jytte & Boye Rasmussen, kennel Thirsgaards. Nights far är en Walesisk import och mor är efter framgångsrika danska jaktlinjer.

 

Exteriört är Night en kompakt, välmusklad och mycket atletiskt hane som med lätthet tar sig fram i alla terrängtyper.

 

Som jakthund är han hardgoing men med förstånd att använda hjärna och näsan, han arbetar med hög intensitet från morgon till kväll och utan att störas av andra hundar. En härlig jakthund!

 

På träning och prov arbetar Night lite lugnare än på jakt, vanligtvis brukar han trycka på mer och mer ju längre tid man tränar. Han är lättförd, följsam och har god koncentrationsförmåga. För att han ska tycka träningen ska vara rolig kräver Night utmaningar, vilket ställer lite krav på mig som förare! Mycket rolig hund att träna!

 

Till vardags är Night en hund som inte märks så mycket alls, snäll och go' och när tillfälle bjuds vill han gärna ligga nära och mysa med oss. Han umgås också utan problem med främmade människor men utan att på något sätt vara översocial.

 

FTCH Celtic Special

Elitevinder 2010

Ffynongain Gunner At Tudorcourt

 

 

FTW Greenbriar Viva Of Ffynongain

 

 

 

Miska D.Nik

Hartjaks Coya

 

 

Elitevinder 2009DKBRCH DKJCH

Darfys Barbette

Britt Sandahl Gustafsson Tfn.: +46 706776251 | Mats Gustafsson Tfn.: +46 706010064 | Marsås Norregård 1, 33033 Hillerstorp | fyrasvarta@hotmail.com

Copyright © All Rights Reserved